Onze handen beginnen te jeuken wanneer we onbenut data potentieel zien.

Wij geloven dat elke organisatie data potentieel heeft. De kern van Stofloos is om onze expertise en technologie in te zetten om dit potentieel volledig te benutten. Net als dat wij zelf op de top van ons kunnen bezig willen zijn, wensen we dit ook voor onze klanten.

 

Ons hart gaat sneller kloppen van een prachtig ontworpen data-infrastructuur. We houden van cutting-edge technologie, experimenteren ermee en ontwikkelen hiermee de beste tools en oplossingen voor onze klanten. Van origine een software ontwikkelaar zijnde, cultiveren we al bijna tien jaar een omgeving waarin ruimte is voor het uitproberen van ideeën en waar snel prototypes worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat we ook met data tot creatieve en altijd passende oplossingen komen, voor iedere uitdaging.

In een snel veranderende wereld is iedere dag anders, behalve onze waarden.

Daadkracht

Hoe complex de uitdaging ook is, wij fixen het gewoon. Wij zijn geboren probleemoplossers die altijd daadkrachtig en doortastend te werk gaan.

Agile

We beginnen klein, om snel en groot impact te maken met data. We blijven flexibel en wendbaar, in onze communicatie maar ook in de technieken die we gebruiken. Kleine stappen en snel itereren om grootse doelen te halen en waarde te creëren.

Impact

Impact maken is een grote beweegreden geweest voor de start van Stofloos. Wij creëren waarde waar het er toe doet, oplossingen die er écht toe doen.

Betrouwbaarheid

Als we zeggen dat we iets doen, dan doen we dat ook. We laten onze klanten nooit zitten wanneer we nodig zijn.

Elkaar begrijpen

Wij bouwen de brug tussen idee en technologie. Om ruis op de lijn te voorkomen zit je aan tafel met de makers. Korte lijnen en direct contact zorgen voor een oplossing die optimaal aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Ons data traject

Strategie.
De basis voor een datagedreven organisatie is het hebben van een visie op de kracht van data en inzicht in de voordelen ervan. Dat kan alleen met een op maat gemaakte datastrategie. Deze strategie richt zich niet alleen op technologie, maar vooral ook op mensen en processen binnen de organisatie.
Infrastructuur.
Benut de kracht van data met een moderne data infrastructuur. Wij ontwikkelen en implementeren software voor het veilig koppelen, transformeren en verwerken van jouw data. Alle data binnen jouw organisatie eenvoudig beschikbaar vanuit één centrale plek. Wij zijn bouwers, gaan pragmatisch te werk met snelle stappen door korte iteraties.
Impact.
Data is pas waardevol wanneer er actie op wordt ondernomen. Creëer deze waarde voor jouw bedrijf door data te laten vertalen naar dashboards, rapportages en strategie. Wij integreren data, beslissingen en werkzaamheden met schaalbare software oplossingen. Krijg real time inzicht in data om data gedreven keuzes te kunnen maken. Visueel en versterkt door slimme algoritmes.