Impact met data. Data is pas waardevol wanneer er actie op wordt ondernomen.

Data is een onmisbaar asset dat op alle niveaus van de organisatie kan worden ingezet om waarde te creëren. Ons doel is om de beschikbare data in de juiste vorm bij de juiste personen binnen de organisatie te krijgen. Impact maken doen we door data te vertalen naar (live) dashboards en rapportages, passend bij de bedrijfsdoelen en strategie.

Data gedreven analyse is de sleutel tot de juiste (strategische) beslissingen. Doorzoek beschikbare data, analyseer met op maat gemaakte dashboards en gedetaileerde rapporten.

Datum
Sep 12
Sep 13
Sep 14
Sep 15
Sep 16
Aantal klanten
550k800k
500k600k
510k400k
515k200k
590k0

Aantal Klanten

604k

37.8%

Ontvang meldingen op maat aan de hand van data in het datawarehouse. We stellen tresholds en slimme logica in om pro-actief op veranderingen in de organisatie te kunnen reageren.

Datum
18
19
20
21
22
23

Klanttevredenheid (NPS)

810
98
106
84
72
60

Notificatie

Klanttevredenheid (NPS)

De score is onder de drempelwaarde van 6 gedaald.

1h

Werk slimmer en optimaliseer je dagdagelijkse werkzaamheden met door data gedreven keuzes en oplossingen. Verbeter de dagelijkse besluitvorming en neem ter plekke beslissingen door gebruik te maken van onze real time data applicaties. Zet inzichten direct om in actie.

Ritten

stiptheid percentage

94,5%

37.8% deze week

Aantal bestellingen bezorgd

500

37.8%deze week

Voorraad herverdelen

Voorraad

De voorraad op locatie B is lager dan verwacht

1h

Onze oplossingen geven toegang tot de kracht van data.

We ontwikkelen hoogwaardige en schaalbare oplossingen op maat. Hiermee zorgen we voor impact met data, passend bij de bedrijfsstrategie en doelen.

Rapportages

Analyseer data met behulp van op maat gemaakte rapportages. De rapportages maken de grote hoeveelheden ruwe data begrijpbaar door data visualisaties. Kijk terug in de tijd of laat onze algoritmes voorspellingen doen voor de toekomst.

Dashboards

Om binnen de organisatie op ieder moment in te kunnen spelen op kansen en veranderingen is (real time) data nodig. Data dashboards worden gebruikt als tool om gegevens bij te houden, te analyseren en weer te geven. Onze dashboards zorgen ervoor dat er zonder vertraging toegang is tot live data, op ieder moment van de dag.

Data science

Data Science oplossingen zoals machine learning algoritmes worden toegepast om onze dashboards en rapportages te verbeteren. Ontvang notificaties door onze anomaly detection of aan de hand van business rules om op de hoogte te blijven van afwijkende gegevens.

API & samenwerkingen

Samen kom je verder. Maak data beschikbaar voor jouw klanten of partnerbedrijven om verder impact te maken. Gebruik onze autorisatie schema's om verfijnde toegang te geven via REST Api's en exports.